close

Contact rapid

TONYART are o bibliotecă întreagă de cutii personalizate care vă pot proteja produsul si adaugă valoare mărcii dumneavoastră.

close

Formular cerere ofertă

Pentru cerere oferta avem nevoie de: dimensiuni, lungime, latime, inaltime; Daca e cutie cu inchidere magnetica, sau cu capac detasabil; Daca se foloseste hartie tiparita tipar offset, piele ecologica, hartie colorata in masa. Felul personalizarii: tipar offset, folio la cald, timbru sec, emboss.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Despre personalizare

  Despre personalizare

  Realizăm trei tipuri de personalizare:

  – timbru sec – este un  procedeu ideal pentru realizarea unei agende personalizate, din piele sau alte obiecte din piele sau piele ecologică.

  – folio – este realizat prin depunerea unor folii aurii sau argintii la temperaturi ridicate împreună cu o matriță, iar prin presiune, folio rămâne lipit de material.

  – embosare – nu include utilizarea unor cerneluri sau a unor folii care să evidențieze zona embosată. Aspectul reliefat al materialului este singura diferență remarcabilă, oferindu-i un efect curat și diferit logo-ului. 

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.