close

Contact rapid

TONYART are o bibliotecă întreagă de cutii personalizate care vă pot proteja produsul si adaugă valoare mărcii dumneavoastră.

close

Formular cerere ofertă

Pentru cerere oferta avem nevoie de: dimensiuni, lungime, latime, inaltime; Daca e cutie cu inchidere magnetica, sau cu capac detasabil; Daca se foloseste hartie tiparita tipar offset, piele ecologica, hartie colorata in masa. Felul personalizarii: tipar offset, folio la cald, timbru sec, emboss.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Despre noi

  Despre noi

  Compania noastră este importantă în oferirea de cutii de lux clienților. Cutia de lux este fabricată din materii prime de înaltă calitate, sub îndrumarea unor profesioniști pricepuți.

  Aceste cutii sunt fabricate în conformitate cu linii directoare stricte cu materiale de calitate premium care sunt achiziționate de la sursa piețelor.

  Compania a înființat treptat o echipă de bază cu bune abilități de afaceri și capacități operaționale puternice, ceea ce a permis afacerii noastre să mențină continuu un impuls bun de dezvoltare ca producător profesionist de ambalaje pentru cutii din carton rigid.

  Cutiile de ambalare de lux oferă mărcii dumneavoastră un avantaj competitiv imens!

  TONYART are o bibliotecă întreagă de cutii personalizate care vă pot proteja produsul în timp ce adaugă valoare mărcii dumneavoastră.

  Modelele noastre rigide de cutie sunt realizate cu o integritate structurală excelentă și materiale de înaltă calitate.  

  Dacă sunteți în căutarea unor cutii de ambalare de lux personalizate, cum ar fi cutii rigide de instalare sau ambalaje rigide pentru articole promoționale, noi vă oferim ceea ce căutați.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.