close

Contact rapid

TONYART are o bibliotecă întreagă de cutii personalizate care vă pot proteja produsul si adaugă valoare mărcii dumneavoastră.

close

Formular cerere ofertă

Pentru cerere oferta avem nevoie de: dimensiuni, lungime, latime, inaltime; Daca e cutie cu inchidere magnetica, sau cu capac detasabil; Daca se foloseste hartie tiparita tipar offset, piele ecologica, hartie colorata in masa. Felul personalizarii: tipar offset, folio la cald, timbru sec, emboss.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  chevron_left
  chevron_right

  Cutie inimă

  Se realizează din carton dur de 2 mm (mucava, carton de legatorie) cașerat la interior și exterior cu: hârtie colorată în masă, piele ecologică, material suport PVC, tipar offset, pluș de legătorie.

  În cazul de față este o cutie cu capac detașabil, în formă de inimă, confecționată din carton de legătorie 2 mm și 1 mm, stanțare formă inimă, material pluș de legătorie .

  Produsele se pot personaliza, la cerere, cu sigla clientului cu: folio auriu/argintiu/culori metalizate la alegere cu un aspect foarte stralucitor sau cu timbru sec.

  Cere ofertă

  Putem executa la comandă diverse modele de CUTII PREMIUM pentru diverse cadouri, produse cosmetice și de înfrumusețare, încălțăminte, îmbrăcăminte, etc., în diverse culori sau combinații de culori.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.