close

Contact rapid

TONYART are o bibliotecă întreagă de cutii personalizate care vă pot proteja produsul si adaugă valoare mărcii dumneavoastră.

close

Formular cerere ofertă

Pentru cerere oferta avem nevoie de: dimensiuni, lungime, latime, inaltime; Daca e cutie cu inchidere magnetica, sau cu capac detasabil; Daca se foloseste hartie tiparita tipar offset, piele ecologica, hartie colorata in masa. Felul personalizarii: tipar offset, folio la cald, timbru sec, emboss.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  chevron_left
  chevron_right

  Cutie inchidere șiret

  In general cutia este realizata din carton dur de 2 mm (mucava, carton de legatorie) si caserata la interior si exterior cu hartie colorata in masa, piele ecologică, material suport pvc, tipar offset, pluș de legatorie (Franța).

  In cazul de fata, cutia este confectionata din carton 2mm, personalizare tipar offset, interior burete stanțat dupa forma.

  Produsele se pot personaliza, la cerere, cu sigla clientului:  cu folio auriu/argintiu /culori metalizate rosu, albastru, etc (cu aspect foarte stralucitor) sau cu timbru sec (sigla apasata).

  Cere ofertă

  Putem executa la comanda diverse modele de CUTII PREMIUM pentru diverse cadouri, produse cosmetice si de infrumusetare, incaltaminte, imbracaminte etc, in diverse culori sau combinatii de culori.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.